Orsolya Vestergaard

Showroom manager

A showroom 2010-ben nyitott meg a belváros szívében. Az üzlet azóta több márkával is bővült, így a leghíresebb dizájn darabokat biztos megtalálja üzletünkben, csakúgy, mint a kezdő tervezők darabjait. A dán bútorok és lakberendezés méltán világhírű, nekem is nagy részt foglal el a szívemben. Minden egyes fotel vagy lámpa különleges dísze lehet lakásunknak, irodánknak.

Cégünk közvetlenül a dán gyártókkal áll kapcsolatban és csak eredeti bútorokat forgalmaz. Honlapunkon megtalálja a gyártók honlapjainak  linkjeit, ahol kiválasztható a megálmodott darab összes anyag,- és színkombinációja, melyet mi elszállítunk Önnek Magyarországra.

Cégünk lakberendezési tanácsadással is foglalkozik. Az évek alatt nem csak magánotthonokat rendeztünk be, de nagyobb irodákban és futballstadion VIP termében is megtalálhatók bútoraink.

Látogasson el üzletünkbe, ahol 150 négyzetméteren válogathat a lakberendezési tárgyak közül. Kollégáimmal szívesen segítünk, akár csak egy kisebb ajándéktárgyat keres, akár otthona berendezésében kér segítséget tőlünk.

_________________________________________________________________________________________

The showroom has opened in 2010 in the heart of Budapest. Since that we have widened the range of our brands. In the shop you will find products from the most famous designers of Denmark but we have items from the newly known ones as well. The danish furniture and interior design is deservedly word famous and it took a part of my heart too. Each chair or lamp could become a special decoration piece of our home or office.

Our company only distributes original furniture and we are only in touch with the right holder companies!

You will find their hompage link on our site. There you will able to choose all the available colors and fabrics of the envisioned product, what we deliver to you to Hungary.

Our company is dealing with home decoration advice too.

Over the years we not only decorated private homes but our furniture is there in the larger offices and in the VIP rooms of a football stadium.

Visit our 150 m2 shop where you can pick and choose home accesories and furniture. My colleagues and I happily help you even if you are looking for just a little souvenir or you ask help to furnish your home.

Amikor először Koppenhágában jártam, a férjemmel bementünk egy bútorboltba és rögtön beleszerettem az ott kiállított bútorokba. Mivel Magyarországon még senki nem foglalkozott koncentráltan a dán designnal és lakberendezéssel, ezért úgy döntöttünk, hogy megnyitjuk a Danish Interior Design bemutatótermét Budapest szívében.

orsi@danish-interior-design.com

+ 36 1 784 51 74

BEZÁR-CLOSE

 

 

Tisztelt Vásárlóink!

 

A Danish Interior Design bemutatóterme költözés miatt ideiglenesen zárva tart.

A költözés ideje alatt előzetesen egyeztetett időpontban tudjuk fogadni vásárlóinkat március 31-ig.

Tel.: Péter András 06 20 59 68 222

info@danish-interior-design.com

 

Danish Interior Design

furniture - lamps - accessories

 

Dear Customers,

 

Danish Interior Design is temporarily

closed due to relocation.

During this period you can call us for appointment until 31st of March.

Tel.: András Péter + 36 20 59 68 222

info@danish-interior-design.com